Воїнів-афганців вшанували в Луцьку

15 Лютого 2017, 18:37
1873

Сьогодні за участю першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика, першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, секретаря міської ради Юлії Вусенко воїнів-афганців, громадськості міста відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка організували урочисті збори та святковий концерт, - повідомляють у луцькій мерії.

Після урочистих зборів та концерту учасники пройшли вулицями міста та поклали квіти до пам’ятників Воїнам-інтернаціоналістам, Волинським Героям Небесної Сотні та Вічного вогню на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

На завершення заходу голова Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович подякував усім, хто прийшов вшанувати пам'ять бойових побратимів.

Для воїнів-інтернаціоналістів на території стадіону «Авангард» працювала «польова кухня», де охочі могли скуштувати солдатського кулішу та згадати своїх бойових побратимів.












 

Коментарі
16 Лютого 2017, 00:55
Дійсно достійні Захисники Батьківщини!Здоровья та Миру їм!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром