Ігор Палиця прокоментував появу людей з автоматами в облраді

15 Лютого 2017, 14:20
1723

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця прокоментував обшуки у приміщенні облради і присутність представників Генеральної прокуратури у її стінах.

Нагадаємо, що зараз більше десятка озброєних автоматами осіб у бронежилетах перебувають у будівлі Волинської облради на 3 і 8 поверхах. Свої дії ці особи не коментують, повідомляє ІА Волинські новини.

Відомо, що порушено кримінальне провадження проти посадовців Державної служби геології та надр України.

В облраду люди з автоматами прийшли взяти оригінали сесійних рішень, що стосуються КП «Волиньприродресурс». Хоча, як відомо, ці рішення не мають конфіденційного характеру і знаходяться у відкритому доступі на сайті облради.

Голова Волинської облради Ігор Палиця на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував дії Генпрокуратури і звернувся особисто до її очільника Юрія Луценка з тим, щоб не допустити безчиння, з яким особисто свого часу зіткнувся Генпрокурор.

Крім того, Ігор Палиця нагадав, що КП «Волиньприродресурс» отримало ліцензії на розробку родовищ бурштину, торфу і міді. Голова обласної ради переконаний: це дозволить до кінця року отримати на підприємство, яке належить громаді, прибуток в розмірі від 500 мільйонів до мільярда гривень.

«Сьогодні у Волиньську обласну раду з обшуками завітала Генпрокуратура! Згідно рішення славнозвісного Печерського суду, слідчі прийшли забрати всю документацію, пов'язану з ліцензією Волиньприродресурсу на видобуток бурштину! Вперше, коли комунальне підприємство, яке належить громаді області, отримало цілком законно та офіційно спецдозвіл на видобуток бурштину, люди почали вірити, що не все так пагано, що заробляти на волинських надрах будуть не приватні кіпрські фірмочки чи нікому не відомі підприємці, а обласний, районні та сільські бюджети!

Вперше повірили, що центральна влада, втілюючи курс Президента на економічну децентралізацію, обернулася обличчям до людей! Вперше повірили, що зможуть самостійно, за рахунок додаткових поступлень в місцеві бюджети, вирішувати народженні десятиріччями проблеми-почати будувати школи, садочки, дороги, інфраструктуру та створювати нові робочі місця! Люди повірили, а тим, хто кришує незаконний видобуток, це не сподобалося, не збираються вони ділитися з народом своїм незаконним заробітком!

Генпрокуратура, яка не спромоглася конфіскувати статки Януковича, Арбузова, Клименко та інших зрадників, прийшла захистити чиїсь інтереси, і не дати наповнити обласний бюджет! Генпрокуратура, яка не спромоглася посадити чиновників, які розкрадають Державний бюджет та кришують торгівлю та контрабанду з терористами, вирішила налякати людей, щоб вони навіть і не думали зазіхати на виведення чорного бізнесу в легальну площину!

До кінця цього року волинський бюджет має додатково отримати мінімум мільярд гривень від видобутку бурштину, і обов'язково отримає, як би і хто нам не заважав! "Шановні" представники правоохоронних органів, невже ви не зробили висновків з подій Революції Гідності?! Невже ви думаєте, що народ повторить помилку, і вам дадуть втікти, як вашим попередникам при режимі Януковича?! Може ви зупинитися та задумаєтеся, поки не пізно!

P.S Я дуже сподіваюся, що шанований мною Луценко Юрій Віталійович, який на собі відчув в повній мірі режим Януковича та його прихвостнів в погонах, не в курсі того, що відбувається, і обов'язково розбереться в законності дій його підлеглих! Закон повинен служити Народу України, та в інтересах Народу Ураіни! Слава Україні!», - йдеться у дописі Ігоря Палиці.



 

Коментарі
15 Лютого 2017, 22:54
Народу показують наш національній "неофеодалізм". Хоча, навіть після цього наврядчи до народу дійде, хто і для чого його виводив людей на Майдан.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром