Луцький педофіл – досі не під вартою

14 Лютого 2017, 16:32
2704

Педофіла, якого днями на гарячому затримали на орендованій квартирі, досі не взяли під варту. Наразі відомо про п'ятьох дітей, з якими екс-міліціонер мав статевий зв'язок.

Про це повідомляє видання 0332.ua.

Нагадаємо, 12 лютого поліція спільно з ГФ «Варта порядку», під керівництвом начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області Віктора Кравчука, отримавши відповідну заяву, здійснили виїзд на квартиру, яка здається подобово у районі вулиці Ветеранів.

Там була проведена операція затримання 44-річного педофіла, який протягом останніх двох років вступав у статеві зносини з особою, яка не досягла повноліття. На сьогодні цій дівчинці лише 15 років.

Сьогодні журналістка сайту 0332.ua вирішила перевірити непомітний вагончик навпроти МРЕВ – «робоче місце» вже відомого у місті «САНІ».

«Відкривши двері, я аж ніяк не очікувала побачити там людину, про яку гуде весь Луцьк, – пише журналістка видання. З її слів, чоловік кричав, брикався, лаявся та плювався. – Нарешті, він з розмаху грюкнув дверима свого «кабінету» та закрив вагончик на замок, попередньо пославши мене «до дядька на х**».

«Після «аудієнції» виникло логічне й доречне запитання: яким чином реалізовується особистий контроль керівника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпиги», – зазначає видання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром