Кава на районі: дві найкращі кав'ярні самісінького центру

15 Лютого 2017, 13:33
11853 Джерело: На Валовій

На вишукану каву і незабутній десерт до неї лучани ходять в «Coffeemaniya»  на Винниченка і в  «Зерно», що у ЦУМі.

Неповторний смак, насичений аромат та заряд бадьорості – за це більшість з нас любить істинно королівський напій – каву. Справжні поціновувачі кажуть, що знайти хорошу каву так само важко, як і хороше вино.

Проте Район.Луцьк переконаний, що у місті є чимало місць, де вам запропонують каву,  яка зачарує єдністю і врівноваженістю усіх смакових компонентів.

Кав’ярня «Coffeemaniya» (вулиця Винниченка, 4), ТЦ «Буратіно»

Тут вам запропонують усі класичні види кави: від міцного еспресо до ніжного лате. Окрім того, тут подають какао та глінтвейн, що особливо смакує у затишній атмосфері закладу, коли на дворі холодно. А чайні гурмани будуть приємно здивовані справжньою тайванською церемонією приготування й подачі чаю. Цікаво, що у закладі можна купити напої «з собою». На них діє вигідна пропозиція.

Асортимент кав’ярні не обмежується традиційною кавою та десертами. Тут також можна смачно й ситно перекусити за досить демократичними цінами. У меню кав’ярні – чотири салати: грецький, зі свіжих овочів, цезар з куркою та лососем. Також пропонують крем-супи – з шампіньйонів та томатний. Є й гарячі страви: курячі кульки в сирно-вершковому соусі, запечена з травами картопля та картопля-фрі. Також пропонують овочі на грилі та чотири види соусів.

Не можна оминути увагою ніжну випічку та десерти власного виробництва. Трюфельний торт, австрійський «Захер», ніжний «Блек Форест» чи сирний торт чудово доповнять смак кави.

«Coffeemaniya» точно припаде до смаку тим, хто не звик працювати в офісі, або вдома. Тут швидкісний wi-fi й зручні для роботи столики. Ідеальне місце для зустрічей й відпочинку й роботи у центрі міста.

Заклад працює кожного дня з 8:00 до 20:00.

Кав’ярня «Зерно» (проспект Волі,1)

Зручне розташування у ЦУМі, запашна кава та смачні десерти – цим кав’ярня заманює відвідувачів до себе у гості.

Вам запропонують традиційні кавові напої – еспресо, американо, капучино, какао, лате. А для тих,  хто хоче спробувати чогось нового можуть приготувати раф-каву, каву по-віденськи, або ж еспресо-джелато.

Любителі почаювати можуть спробувати всі можливі різновиди чаю, включаючи чай з корицею, імбирний та ванільний. А ще вам запропонують різноманітні коктейлі, ціна яких коливається від 24 до 29 гривень.

Не залишаться незадоволеними і поціновувачі десертів. Адже тут до кави завжди знайдуться смачні макаруни та мафіни. А ще тістечка на будь-який смак – шоколадний торт, чізкейк, пташине молоко, нуарамель. Та цукерки з курагою, імбир з шоколадом і, звичайно ж, трюфель.

 Ціни закладу вас приємно здивують.

«Зерно» чекає на своїх відвідувачів з 9:30 до 21:00.


 

Читайте також:

Кава на районі: кращі заклади міста для справжніх кавоманів 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром