Кандидата у депутати побили не через політику

15 Жовтня 2015, 11:46
4435

Міліція з'ясувала причини та обставини побиття кандидата у депутати.

Подія сталася 11 жовтня близько 5.00 поблизу нічного клубу. Правоохоронці, перевіривши усі обставини інциденту, виключають версію про причетність події до активної виборчої діяльності потерпілого, інформує сайт волинської міліції.

У ході конфлікту невідома особа спричинила заявнику тілесні ушкодження. Про це у своїй заяві вказав 30-річний лучанин, звернувшись до міського відділу міліції. Факт побиття потерпілого правоохоронці належним чином зареєстрували, а відтак органи досудового слідства кваліфікували подію за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Згодом представникам засобів масової інформації потерпілий у нічній сутичці заявив, що є кандидатом у депутати до Луцької міської ради, а подію, що трапилася з ним, безпосередньо пов’язує із активною виборчою діяльністю.

Однак, варто зауважити, що в момент звернення до міліції, заявник не вказав, що є кандидатом у депутати, а відтак на той момент своє побиття із активною передвиборчою діяльністю він жодним чином не пов’язував.

«В рамках кримінального провадження, правоохоронці встановили всі мотиви й обставини цієї події, опитано свідків та учасників конфлікту. На даний час особа, яка побила заявника, встановлена. Тож версію про політичне підґрунтя цього інциденту наразі правоохоронці повністю виключають, оскільки вона жодними фактами та свідченнями очевидців не підтверджена», – заявив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Петро Шпига.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром