Луцьким муніципалам куплять формене взуття і винаймуть електрокар

13 Лютого 2017, 19:21
1563

На оренду електромобіля для Департаменту муніципальної поліції планують витратити 80 тисяч, а закупити формене взуття для муніципалів через електронну систему «Prozorro» спробують вдруге.

Закупівлю форменого взуття для муніципалів планували здійснити на початку лютого. Так, 88 тисяч гривень планували витратити на придбання 29 пар формених чоловічих туфель з натуральної шкіри, 6 пар жіночих туфель, 29 пар тактичних кросівок та 6 пар жіночих формених чобіт, - повідомляє ІА Волинські Новини.

Тендерні пропозиції приймали до 10 лютого і через відсутність пропозицій торги скасували.

Відтак, оголосили нові торги на придбання 70 пар форменого взуття. Як уточнює замовник торгів, для замовника є важливим доставка (поставка) товару впродовж одного робочого дня.

«Причиною даної умови є те, що при прийнятті на роботу особи Замовником він повинен з’явитися на наступний день у належному форменому одязі, взутті, з нагрудним жетоном та шевронами. В Учасника необхідно, щоб було наявне взуття всієї ростовки по замовленню та запасної ростовки у разі змін чи кадрових ротацій в Замовника. Запропонований більший термін поставки товарів буде причиною відхилення пропозиції», - йдеться у роз’ясненні Департаменту муніципальної поліції до процедури. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 лютого.

Окрім цього, оголосили торги на оренду електромобіля очікуваною вартістю 80 тисяч гривень. Серед технічних характеристик: кількість посадочних місць не менше 5, тяговий електродвигун синхронного та перемінного струму, повне зарядження електромобіля не повинно перевищувати 4 годин, акумуляторний блок не менше 24 кВт*4, передній привід, трансмісія механіка/автомат, пробіг не більше 150 тисяч кілометрів, запас їзди на повному зарядному пристрої не менше 250 кілометрів, можливість екстра швидкої зарядки акумулятора (на спеціалізованих АЗС). Тендерні пропозиції подаватимуть до 17 лютого.

Коментарі
13 Лютого 2017, 22:54
Навіщо їм взуття, коли їх збираються розігнати? На згадку?
13 Лютого 2017, 23:02
На 100% згідний із попереднім коментатором!<br/>З даної статті чітко видно, що і муніципали створені для відмивання і дерибану бюджетних коштів, і система &quot;прозоро&quot; має таку саму ефективність, як і електронні декларації доходів наших депутаток, які є, швидше, цинічним знущанням над простими громадянами, що виживають на подачки від влади, яка справно продовжує обкрадати населення! Адже, через &quot;прозоро&quot; теж куплять тільки в своїх, а не в того, хто буде там брати участь чесно!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром