Податківці нагадали репетиторам і акторам про сплату податків

13 Лютого 2017, 15:28
1616

У разі отримання доходу від послуг репетиторства, з яких торік не було сплачено податків, громадяни повинні подати річну податкову декларацію до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Відзвітуватися про отримані минулого року доходи варто спортсменам, акторам та іншим представникам творчих професій у разі, якщо при нарахуванні та виплаті таких доходів не було сплачено ПДФО та військовий збір, – рекомендують на сайті Головного управління ДФС у Волинській області.

Подати декларацію можна як у паперовому вигляді у Центрах обслуговування платників чи відділеннях ОДПІ, так і за посередництвом  сучасних інформаційних технологій.

Декларантам варто скористатися  спеціальним сервісом «Декларація про майновий стан і доходи в електронному вигляді». 

Зокрема, фізичні особи у відкритій частині Електронного кабінету платника можуть заповнити, зберегти та роздрукувати декларацію, а в розділі «Введення звітності» особистого кабінету з використанням ЕЦП можуть подати декларацію в електронному вигляді. Безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (м. Луцьк, Київський майдан,4).

Нагадуємо, що з 1 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від  15 вересня 2016 року № 821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859».

 

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром