Новобудови: що будують у районі Рівненської-Відродження

13 Лютого 2017, 16:08
21481

У районі вулиці Рівненської та проспекту Відродження здійснюють будівельні роботи на семи ділянках.

Район.Луцьк продовжує розповідати про будівництва, які здійснюють у різних частинах міста. Цього разу у рубриці «Новобудови» пропонуємо ознайомитися з будівлями, які зводять у районі вулиці Рівненської та проспекту Відродження. Тут ми нарахували спорудження трьох об’єктів житлового призначення, трьох комерційних об’єктів та культову споруду.

 

Рівненська, 11

Декларацію про початок будівельних робіт на ділянці зареєстрували у грудні 2014 року. Проектувальник та авторський нагляд – ПП «Спецпроект». Замовник будівництва хостелу – Миронюк Олександр Васильович. Споруда має чотири поверхи і налічує 30 кімнат. Станом на серпень 2016 року будівлю уже звели, а замовник отримав дозвіл від муніципалів на здійснення робіт з благоустрою.


 

Рівненська, 25

Будівництво ЖК «Атлант» на вулиці Рівненській, 25 розпочали 2015 року. Споруда має 10 поверхів, забудовник – NK (Набережний квартал). За квадратний метр житла у цій новобудові просять 10 тисяч 100 гривень.

5

 

Рівненська, 89, проспект Відродження, 1

Реконструкцію готелю «Лучеськ» і торгово-розважального комплексу «Імідж» почали 2014 року. Замовник робіт — ТзОВ «Три Л». Проектну документацію готувало ТзОВ «Інститут проектування «Комфортбуд».

Весь комплекс планували здати в експлуатацію до кінця 2015 року. Втім, роботи затягнулися.

Відомо, що готель «Лучеськ» збудували у 1980 році, і до цих пір будівлю жодного разу не реконструювали й не оновлювали. У планах інвесторів реконструювати готель так, аби він відповідав світовим стандартам. Окрім цього, у ТРЦ «Імідж» має функціонувати дитячий розважальний центр і сучасний спортивний комплекс.


 

Рівненська, 113

Ще одну десятиповерхівку у 2015 році почали будувати на вулиці Рівненській, 113. Завершити будівництво ЖК «Зелений масив» планують 2017 року. Забудовник – Житлобуд-2. Ціна квадратного метра квартири у цій новобудові – від 12 тисяч гривень.

 

Рівненська, 123

На Рівненській, 123 реконструюють контори під офісні приміщення та цибулесховища під сховище та побутові приміщення. Проектувальник – Віктор Семенюк, підрядник ТзОВ «Ерідан Енерджі». Особа відповідальна за виконання робіт –  Євгеній Щиголь. Почали роботи у ІІ кварталі 2016 року, завершити планують у ІІ кварталі 2017 року. Площа забудови – 562, 3 квадратних метри.


 

Єршова-Відродження-Травнева

Житловий комплекс зводять у районі вулиці Єршова та проспекту Відродження, на території села Липини. Забудовник – «Житлобуд-2». Першу чергу будівництва –  68-квартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими офісними приміщеннями – уже ввели в експлуатацію. Загалом запланували чотири черги. Ціна –  від 13 тисяч гривень за квадратний метр.

2

 

Відродження, 46

На перехресті вулиці Єршова та проспекту Відродження будують Кафедральний Собор Успіння Пресвятої Богородиці (УПЦ КП). У 1991—1997 роках на цій території уже збудували Церкву Святого Миколая Чудотворця.

Земельну ділянку під будівництво нового храму виділили на початку 90-х років. Тоді ж освятили місце майбутнього храму. У 2008 році вирили котлован, а 2011 – залили фундамент. Наразі будівлю уже звели.

 

Якщо ми не вказали в публікації інші ділянки, на яких здійснюють будівництво в межах окресленої території, просимо повідомити нам про це на редакційну пошту [email protected], у коментарях до публікації або за номером телефону 066 413 29 28. Дякуємо.

 

Читайте також: Новобудови: що будують у центрі міста

Новобудови: що будують у 33-му мікрорайоні

Новобудови: що будують у Завокзальному районі

Новобудови: що будують у 55-му мікрорайоні

Новобудови: що будують у 40-му районі

Новобудови: що будують у районі Ковельської

Новобудови: що будують у районі ЛПЗ-Гнідава

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024