Луцькі команди здобули перші перемоги на Відкритому чемпіонату міста з баскетболу

13 Лютого 2017, 09:09
1787

У суботу відбулася безпрецедентна подія у спортивному розвитку  нашого краю – старт Відкритого  чемпіонату Луцька з баскетболу (Волинська Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд.

Змагання стартували 11 лютого у спорткомплексі Луцького НТУ.  Організаторами першості є «Федерація баскетболу міста Луцька», Волинська обласна федерація баскетболу та управління з питань фізичної культури і спорту Луцької міської ради, повідомляє видання «VolynSport».

Під час урочистого відкриття турніру заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Юрій Моклиця зауважив, що підтримка масового баскетболу є одним із пріоритетів діяльності міської влади. Так, зокрема, в обласному центрі Волині планується будівництво мережі вуличних майданчиків для занять цим видом спорту.

Щодо результатів першого ігрового дня, то глядачі мали змогу побачити нинішніх і колишніх  гравців «Волиньбаскета» у складах різних команд. Тож рівень змагань був доволі високим.

Спочатку  команда ЛНТУ змогла феєрично здолати хлопців із Володимира-Волинського – 96:65. Результативний матч вдався для обох передовсім тому, що опоненти зіграли у швидкий відкритий баскетбол з високою реалізацією  три очкових.

У другій зустрічі зійшлися «Чаклуни» (Луцьк) та «Slam City» (Ковель). Команда з міста залізничників чинила гідний опір, однак через домінування під щитами «магів» Литвиненка та Швагринського, лучани тримали дистанцію впродовж усієї зустрічі. Тож 64:48 на користь номінальних господарів.



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром