У Луцьк з’їдуться красуні з усієї України

14 Жовтня 2015, 11:58
2953

Відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Принцеса України».

Руслана, її шоу-балет, а також зірки естради приїдуть у Луцьк на фінал конкурсу краси «Міс Принцеса України-2015», пише Таблоїд Волині.

25 красунь-принцес з’їдуться зі всіх куточків нашої держави на феєричний мега-фінал і боротимуться за корону, грошовий приз 150 000 гривень та змогу представляти Україну у Чехії 2016 року на Miss Princess of the World.

У перервах між виходами учасниць виступатимуть телезірки українського шоу-бізнесу. Родзинкою конкурсу краси стане виступ переможниці пісенного конкурсу Євробачення 2004 року Руслани та її шоу-балету.

Для глядачів є унікальна можливість на власні очі побачити легенду української естради та протягом однієї години насолодитися співом, потанцювати під запальні «Дикі танці» неймовірної Руслани.
Також приїде учасниця Євробачення – дуже красива дівчина – Марія Яремчук, яка заспіває свої пісні, хіти свого тата – голосу України.

А ще всі 25 дівчат- красунь чекають Віталія Козловського – символа молодості, краси та мускулів. Кожна неодмінно хоче доторкнутися до зірки, побути на одній сцені з відомим виконавцем.

Популярний ведучий, екстравагантний, позитивний та неординарний співак Діма Коляденко, який обожнює спілкуватися із бабусями учасниць в залі. Саме він задаватиме учасницям питання на інтелектуальному конкурсі. Такого сміху та ейфорії навіть на «95 кварталі» не було… Також Діма Коляденко буде співати і танцювати під пісню «Несе Галя воду» та « Ти ж мене підманула, ти ж мене підвела». Генеральний продюсер конкурсу О. Главацький уже придумує каверзні запитання, але не лише Діма Коляденко, а навіть члени журі по бажанню зможуть задати запитання.

На конкурс красунь запросили також Тараса Петриненка

До речі, Гімн України на одній сцені будуть співати усі артисти разом з лучанами та гостями міста, і це увійде в історію конкурсу, бо ми любимо Луцьк, і краса єднає Україну!, зазначають організатори. 

Мега-фінал відбудеться 17 жовтня у Луцьку в драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром