За спробу дати «на лапу» луцькому копу волинянин може сісти на чотири роки

10 Лютого 2017, 15:51
1878

Слідчі ГУ Національної поліції у Волинській області оголосили підозру 31-річному волинянину, який, аби уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані, запропонував поліцейським 100 доларів США.

15 грудня, близько 4:30, працівники патрульної поліції на проспекті Грушевського у Луцьку зупинили автомобіль «Toyota Land Cruiser», за кермом якого перебував 31-річний житель селища Ратне. Під час перевірки водія поліцейські з’ясували, що чоловік перебуває за кермом у стані алкогольного сп’яніння, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Аби уникнути адміністративної відповідальності за керування авто у нетверезому стані, чоловік запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 100 дол. США. За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Сьогодні слідчі ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили волинянину про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1. ст.369 (Надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує, зокрема, від двох до чотирьох років позбавлення волі. Триває слідство.
 
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром