КРЗ – «полюс недосяжності» для луцьких маршруток

10 Лютого 2017, 09:29
5826

Лучани скаржаться, що їм складно доїхати міським громадським транспортом до промислових районів, зокрема, йдеться про район картонно-паперової фабрики (в народі «КРЗ»).

Про це йшлося під час телепередачі «Відкрите місто» на каналі «Нова Волинь» за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева 9 лютого, інформує видання «Волинські новини».

Так, лучанка поскаржилася, що маршрутки, які їдуть в згаданий район, на кінцеву не доїжджають.

«Ми їдемо ввечері о 9 годині з КРЗ. Маршрутки не доїжджають туди, зупиняються біля Адреналіну, а то й на 40-му. Немає чим добиратися. Якщо їдеш з міста на КРЗ, то теж біля Адреналіну висаджують, віддають 3 гривні і кажуть пересідати, бо вони далі не їдуть», - розповіла жінка.

Посадовець у відповідь порадив поскаржитися на таких перевізників на «гарячу лінію» «15-80», щоб ці факти можна було зафіксувати і отримати можливість відреагувати. Адже за умови більше 3 порушень перевізник може позбутися маршруту.

Нагадаємо, в Луцьку перевізники домагаються підвищення вартості проїзду до 5 гривень за одного пасажира, щоправда не всі депутати міськради поділяють цю позицію. Адже в мешканців міста є чимало нарікань на якість перевезень. Пересічні лучани часто скаржаться на поведінку водіїв, недотримання ними графіків руху, холод в транспорті та якість перевезень.

Коментарі
10 Лютого 2017, 11:37
там дороги нема
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром