В бюджеті міста може не вистачити коштів на ремонт доріг

10 Лютого 2017, 08:56
1719

На ремонт доріг, який запланували на цей рік, може не вистачити коштів у міському бюджеті через додаткові навантаження. Тим не менш, прибудинкові території обіцяють відремонтувати всі, які запланували.

Про це йшлося під час телепередачі «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева, 9 лютого.

Посадовець повідомив, що ремонти прибудинкових територій, які розпочали восени минулого року, продовжать, щойно з’являться сприятливі умови. На завершення цих робіт за укладеними договорами, переконує він, потрібно менше 10 мільйонів гривень.

Всього торік депутати міськради в перелік включили 69 вулиць та 59 прибудинкових територій. Коли завершать розпочаті роботи, залишиться ще 22 двори, які обіцяють таки цьогоріч відремонтувати і виконати рішення ради. Та у зв’язку з обмеженим фінансуванням перелік прибудинкових територій навряд чи розширять. Адже завдяки додатковим зобов’язанням, покладеним на міський бюджет законом про держбюджет, міська казна додатково має витратити 200 мільйонів гривень.

Крім того, цим же переліком передбачено у 2016-2017 роках відремонтувати майже 100 доріг в місті. На виконання цих планів в бюджеті міста може забракнути коштів, каже Тарас Яковлев.

«Торік велику частину робіт ми зробили, але я боюся, що повністю виконати всі обсяги робіт не вдасться. Побачимо по перевиконанню бюджету, може буде більше грошей, але на всі дороги поки що фінансування немає. Ми, звісно, передбачили кошти на ремонт доріг і основні, які плануються маємо виконати», - пояснив посадовець.

Так, з його слів, пріоритет цього року отримають проспекти Соборності та Волі. Проекти реконструкції включають не лише ремонт проїжджої частини, а і тротуари, й освітлення, заміну комунікацій. Також цього року хочуть врешті збудувати дорогу на вулицях Кримського та Липинського.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром