Засудили на три роки організатора екстремальних стрибків

09 Лютого 2017, 12:06
фото ілюстративне 3903 Джерело: /www.x-sport.info
фото ілюстративне

Апеляційний суд Волинської області скасував вирок Ківерцівського районного суду, яким 21-річного лучанина було засуджено до 3 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання зі встановленням 2-річного випробувального строку за вбивство з необережності та необережне тяжке тілесне ушкодження (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 119, ст. 128 Кримінального кодексу України).

Про це інформують у прес-службі Прокуратури області.

Як відомо волинянам, зранку 15 лютого 2015 року двоє 19-річних закоханих скористалися послугами організатора роупджампінгу та стрибнули з висотної труби на території незавершеного будівництва неподалік села Прилуцьке Ківерцівського району.

Через те, що організатор розваги не вжив необхідних заходів задля забезпечення безпеки стрибаючих та не перевірив спорядження, стрибок завершився трагічно. Хлопець від отриманих травм помер у лікарні. Дівчина зазнала тяжких тілесних ушкоджень.

За апеляційною скаргою прокуратури вирок суду першої інстанції скасований, винуватцю трагедії призначено реальне покарання у виді 3 років обмеження волі.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром