«Заплювали вже весь тротуар», – лучани про підлітків біля «Порт Сіті»

08 Лютого 2017, 17:18
6384

Адміністрації ТЦ «Порт Сіті» пропонують відключити безплатний вай-фай, а поліцейським – зайнятися активнішим патрулюванням цієї території.

Таку скаргу опублікував користувач Juu Bee на комунікаційній платформі «Відкрите місто».

Це пов’язано з нещодавніми випадками хуліганських дій, під час яких постраждали неповнолітні у результаті побиття.

Публікуємо скаргу без змін та доповнень:

«Щодня спостерігаю, як біля виходу з Порт Сіті на вулиці Сухомлинського тусуються підлітки, які поводять себе агресивно та неадекватно. На вигляд підліткам по 12-14 років, вони постійно гуртуються, курять, п"ють пиво, нецензурно висловлюються. Заплювали вже весь тротуар. 
Проходити біля них страшнувато не тільки в темну пору доби, а й вдень. 

Відомо вже щонайменше про два випадки хуліганських дій зі сторони таких підлітків, в тому числі з тілесними ушкодженнями.  Пропоную поліції зайнятись профілактикою даного місця. Для запобігання подальших злочинів посилити патрулювання даної території. 

Рекомендуйте адміністрації Портсіті встановити камери спостереження і направити їх на ті місця, де стоять і курять; а також відключити безкоштовний Вай-фай. Люди, які приходять за покупками - зайняті покупками і в інтернетах не сидять; люди, які приходять в кафе - можуть запитати пароль доступу до вайфай і їм його нададуть.

Виходить, що безкоштовним інтернетом користуються на 95% підлітки, які майже нічого не купляють, а лише займають лавочки на коридорах, які призначені для відпочинку людей, що прийшли за покупками. Ось вам і рішення - нехай відключать вайфай і кількість підлітків, що вештаються і шукають пригод – зменшиться».

Звернення направили до департаменту муніципальної поліції.

Коментарі
08 Лютого 2017, 20:07
Правельно, люди які в кафе прийшли то не в Інтернеті повинні сидіти а спілкуватися один з одним. А не малолєткі вже і в кафе на 3 поверсі всі місьця займають , і просто сидять і ловлять вай фай. А люди що хоче посидіти кафе , вимушена шукати інше кафе , це особливо стосується кафе Крила
09 Лютого 2017, 13:26
абсолютно підтримую!!!! колись всі в цумі завісали, тепер в тому портсіті!!! сам по собі торговий центр нормальний, але ці дибіли роблять йому дуже дурну славу. і коли ти чуєш ПортСіті, то прешим ділом думаєш - оооо...це ж там де висять всі луцькі малолєткі! направду, адімінстрації закладу варто звернути увагу на поради дописувача..бо ці неадеквати, як дикі олені , а дівки, то ще гірше....
09 Лютого 2017, 17:13
Згідна на всі 100%. Коли не зайдеш в Порт Сіті зранку чи ввечері, ніколи нема місця посидіти в кафе,особливо там біля роледрому.Сидять ці діти як зомбі в телефонах,нічого не замовляючи і тільки чути нецензурні словечка. Їм дуже зручно там прогулювати заняття в школі.А працівники тиз самих кафе навіть і не намагаються відпровадити цих "відвідувачів"
09 Лютого 2017, 19:41
Все що стосується дітей є надзвичайно важливим як для кожного особисто так і для майбутнього країни взагалі!!! В кожному конкретному випадку необхідно розбиратьсь в деталях!!! А тим що гонять на дітей можу сказати - ВИ ДЕБІЛИ!!! І це вам треба все відключити і вай фай і воду і газ і світло - назавжди!!!
10 Лютого 2017, 02:10
Може комусь дійсно не видно що на сухомлинського нема ніяких натовпів.стоіть охоронець.патруль ходить постійно.інтернет вже виключили через цю брехню.нормальні люди стають жертвами недорозвинених батьків та їх чад.до чого тут більшість нормальних людей що задоволена роботою центру ?
10 Лютого 2017, 02:47
Також не задололений цими підлітками!!! Постійно нецензурна лексика від них йде,,,, зробили з гарного ТРЦ якийсь притон! Малолєткі ви задовбали!!!! Не можна через вас нормально відпочити!
10 Лютого 2017, 16:22
Мені хоч вже 23, але без чоловіка або тата ввечері я туди не ходжу... якщо вдень якийсь молодик товк пику в куточку якомусь іншому молодику під стінкою, де табличка &quot;тут можете залишити вашу собаку&quot; (охорона не могла цього не бачити, бо видно як знадвору, так і з середини), то що вони можуть зробити із жінкою чи дитиною, навіть думати не хочу.<br/>Так що дійсно, не вистачає хорошої, професійної охорони. А не тих 17ти річних хлопчаків, яких набирають (особисто була з таким знайома, коли працювала в одному з магазинів ПортСіті).
10 Лютого 2017, 21:59
Ага, їм тільки зауваження зроби - вони кричать &quot;ми діти, нас чіпати не можна&quot;, або &quot;ми майбутнє країни&quot;; натомість вони не збираються хоча б вести себе по-людськи серед людей.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром