Дві години на сон і знову до роботи: як луцькі комунальники борються зі снігопадом

08 Лютого 2017, 11:38
1797

Щоб не допустити снігового колапсу у місті, комунальники цілодобово чистять дороги від снігу.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

За його словами, наразі для розчищення доріг залучили усю техніку, яку могли. По центральних вулицях справляються своїми силами, а техніку, яка не належить департаменту, використовують здебільшого на периферійних вулицях.

«На центральних вулицях хлопці працювали цілу ніч. Робили перерви по дві години на сон і далі бралися до роботи», – зазначив Юрій Крась.

Нині комунальникам окреслили маршрути, по яких вони мають курсувати. Центральними вулицями їздитимуть так звані «трійки» (три одиниці техніки підряд). Керівництво департаменту ЖКГ контролює ситуацію, організовуючи об’їзди по місту.

По обіді представники департаменту житлово-комунального господарства та «Луцькспецкомунтрансу» знову збиратимуться на нараду, щоб обговорити план дій, адже, за прогнозами, снігопад продовжиться і завтра.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
08 Лютого 2017, 21:06
щось невидно тієї бородьби ! гроші списують великі, снігопади так собі недуже а на вулицях повно трагедія !
09 Лютого 2017, 04:40
Сьогодні майже цілий день їздила дорогами Луцька, не бачила жодної одиниці (можливо вони як феї і їх не видно), і результатів їхньої роботи теж, сумно(((
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром