У луцькому парку хочуть встановити новий атракціон – перевернутий будинок

08 Лютого 2017, 07:34
4059

Луцький підприємець хоче розмістити в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки перевернутий будиночок. 

Депутати міськради оцінили таку ідею, але додали, що проект потрібно доробити перед тим, як узгоджувати, повідомляє видання «Конкурент».

Вчора, 7 лютого, відбулося засідання робочої групи з узгодження місць розміщення і функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Луцька. Депутати обговорили ідею встановити перевернутий будинок в луцькому парку. 

Підприємець Василь Кухарський представив свій проект, пояснивши, що він буде виглядати краще, ніж його намалювали на малюнку-презентації. За його словами, всередині всі предмети побуту будуть перевернуті догори ногами, тому у відвідувачів буде виникати відчуття, ніби вони ходять по стелі.

Ідею підприємця сприйняли позитивно, але сказали, що їм не дуже подобається зовнішній вигляд перевернутого будиночка. Депутати підтримають цей проект, коли автор покаже нормальну візуалізацію. Зокрема, члени робочої групи пояснили підприємцю, що будинок краще не розділяти на два будиночка, а зробити один, але більший.

Ідея перевернутого будинку далеко не нова. Такі музеї існують в усьому світі, зокрема, в Україні. Наприклад, в одному з торгових центрів в Києві є такий атракціон: відвідувачі можуть походити перевернутої квартирою. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024