«ТІК» влаштував у Луцьку «ЄвроDвіжн»

07 Лютого 2017, 17:36
1977

Густий синій дим, сліпуче світло і повен зал, який скандує «Ві-тя, Ві-тя!» – саме так Луцьк, що став першим містом у новому турі найсвятковішого гурту «ТІК», зустрічав улюблених музикантів.

Яскравий концерт відгримів учора, 6 лютого, у драмтеатрі імені Тараса Шевченка в рамках всеукраїнського туру «ЄвроDвіжн», повідомляє «Таблоїд Волині».

Як і обіцяли в анонсах, «ТІК» досхочу почастував присутніх екологічно чистою запальною музикою, виготовленою за європейськими стандартами.

Своє реноме найбільш народного гурту «ТІК» підтвердив, заспівавши першою традиційну весільну пісню «В гори прийду до тебе», а згодом розпаливши зал композицією «Біла хмара, чорна хмара».

За дві години шалених танців на сцені та під нею гурт виконав перевірені часом народні «блокбастери»: «Вчителька», «Олені», «Свєта», «Алкоголізм», «Сірожине пірожине», «Білі троянди» тощо.

Анонсуючи пісню «Не цілуй», лідер гурту Віктор Бронюк порадив лучанам: «Щастя у тому, щоб танцювати і цілуватися! Цілуватися і танцювати!».

Не залишили байдужими лучан і нові хіти на кшталт фантастично-еротично-іронічної композиції «Робот» і запальної  пісні «АЛЬО-НА».

Особливо активно прихильники реагували на хіт «Ой піду я на гору крутую», в якому за словами музиканта немає жодного нецензурного слова.

«Якщо ж ви тут чуєте якісь заборонені для громадських місць слова, то це гра вашої фантазії»,  – анонсував Бронюк.

Також, разом із гуртом виступив молодий львівський вокаліст Тарас Гаврик.

А ще Віктор зважився виконати улюблену пісню своєї покійної бабусі «За гаєм зелененьким» в українсько-циганській обробці під акомпанемент дивного музичного інструмента, схожого на «вулик, який музиканти позичили в одного з колишніх президентів».

За словами лідера гурту, на жаль, під час цього туру «ТІК» не зможе побувати на Сході України та в Криму. Втім, Віктор попросив слухачів пам’ятати про тих, завдяки кому такі концерти можуть мирно відбуватися, і презентував пісню «Запах війни».

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО















































 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром