Лучани стали переможцями у Суперлізі з футзалу

07 Лютого 2017, 09:34
1912

Сезон обласних змагань з футзалу на Волині підходить до свого екватора: команди відіграли регулярний чемпіонат. Втім, для усіх колективів боротьба за трофеї лише розпочинається – раунд плей-офф дає рівні шанси для усіх учасників. 

Цього сезону Асоціація футзалу Волині зробила революційні зміни у форматі своїх змагань. Одразу 64 колективи згідно рейтингу та кваліфікаційних ігор поділили на 8 ліг. Крім цього, після завершення регулярної першості нічого не закінчується навіть для тих команд, які посіли останні місця у турнірних таблицях, адже далі за американською системою йде раунд плей-офф. А починаючи з півфіналів у кожній лізі команди гратимуть між собою серію до двох перемог.

Про рівність складу усіх дивізіонів в один голос кажуть як організатори змагань, так і гравці команд. А у обласній Суперлізі наприкінці регулярного чемпіонату в цьому переконались і вболівальники.

Переможцями регулярної частини чемпіонату в Суперлізі стали гравці луцького «Вотрансу». Після не зовсім вдалого старту команда видала серію з п’яти перемог поспіль, остання з яких – над боратинською «Вілією» з рахунком 4:2. Попри статус головного фаворита змагань за системою плей-офф лучани можуть залишити турнір ще до фіналу, адже теоретично можуть потрапити на ту ж саму «Надію». 


 

Своєрідним початком другої частини сезону в області можна вважати чвертьфінальні баталії у кубкових турнірах області, які відбудуться майбутніми вихідними. Революція АМФВ відбулася і тут: замість одного Кубка Волині з футзалу за ліговою приналежністю команди розіграються одразу чотири трофеї: Кубок Волині, Кубок АМФВ, Кубок Прогресу та Кубок Мрії.

А головним успіхом тижня, що минув, та й, напевне, усієї першої частини футзального сезону, сміливо можна назвати виграний тендер на проведення в Луцьку Елітного фіналу змагань Аматорської футзальної ліги України. До слова, турніри такого рівня на Волині відбуватимуться вперше. А до обласного центру з 31 березня до 2 квітня з’їдуться найсильніші аматорські колективи України: для того, щоб після перемог у своїх обласних першостях визначити кращих на національному рівні. 

 

 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром