«За теперішніми правилами евакуації евакуатор на себе не заробить», – керівництво «АвтоПаркСервісу»

02 Лютого 2017, 12:37
2368

У КП «АвтоПаркСервіс» стверджують, що діяльність евакуатора буде прибутковою лише після того, як затвердять місцеві правила евакуації транспортних засобів.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів заступник директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

Нагадаємо, що комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» може відмовитися від діяльності щодо евакуації транспортних засобів, оскільки підприємство не отримує прибутку від обслуговування евакуатора.

У кінці грудня 2016 року депутатська комісія з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження рекомендувала директору підприємства відмовитися від обслуговування евакуатора.

Читайте також: директор «АвтоПаркСервісу» звільнився.

Анатолій Носалюк розповідає. що як тільки відповідні рекомендації надійдуть на підприємство, керівництво розгляне пропозицію про розірвання договору оренди евакуатора.

Проте додає, що «заробляти» евакуатору не дозволяють діючі правила евакуації транспортних засобів. Він розповідає, що міська рада має змогу розробити та ухвалити місцеві правила, які б розширили можливості для евакуації транспорту на штраф-майданчики.

«За теперішніми правилами евакуації автотранспортних засобів евакуатор на себе не заробить. Треба  міняти положення, бо порядок евакуації транспортних засобів,  які стоять не у спеціально відведених місцях, виготовляє міська рада і приймає міська рада.  Поки що таких правил на рівні міста не прийнято і у цьому є  проблема», – зазначив заступник директора.

Проте на підприємстві сподіваються,  що з приходом нового керівника «АвтоПаркСервісу» місцеві правила евакуації таки розроблять і евакуатор зможе працювати на повну потужність.

«Ми надіємося, що прийде новий керівник і він у цьому напрямку буде працювати більш злагоджено», – підсумував  Анатолій Носалюк. 

 

Софія СІЧКУН

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром