Водію смертельної ДТП повідомили про підозру

01 Лютого 2017, 13:49
1900

Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області повідомили про підозру 57-річному водієві, який скоїв смертельне ДТП на автодорозі в селі Княгининок Луцького району. Внаслідок автопригоди загинула 35-річна місцева жителька.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, ДТП сталася 30 січня близько 20 години. За кермом «Subaru Tribeca» перебував 57-річний мешканець райцентру Ківерці. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив наїзд на пішохода, 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю. Внаслідок пригоди жінка загинула на місці. Водій залишив місце ДТП.

Згодом, позашляховик правопорушника заблокували інші учасники дорожнього руху, та викликали поліцію. Водія транспортного засобу затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомлялося у ЗМІ, ДТП скоїв громадянин Боровик В.В., який найімовірніше є батьком нещодавно затриманого «бурштинового» заступника прокурора Рівненської області - Боровика А.В.

У вівторок слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області повідомили 57-річному жителю райцентру Ківерці про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Коментарі
01 Лютого 2017, 16:53
Наказати без пощади
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром