Йога, аеробіка та дзюдо: чим займаються жителі мікрорайонів Луцька

01 Лютого 2017, 09:50
4688

Комунальний заклад «Спорт для всіх» уже рік організовує фізкультурно-оздоровчу діяльність та забезпечує рухову активність населення у восьми приміщеннях різних мікрорайонів міста.

Про це на засіданні виконавчого комітету розповіла директор КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Назарук у середу, 1 лютого.

Вона зауважила, що враховуючи інтереси різних верств населення міста, в приміщеннях КЗ «Спорт для всіх» за місцем проживання організували 32 фізкультурно-оздоровчих та спортивних групи, де займається 708 осіб різного віку.

Зокрема, організовані групи із загальної фізичної підготовки, танцювальної аеробіки, сучасних танців, хореографії, стрейчингу, атлетичної гімнастики, настільного тенісу, міні-футболу, карате, джиу-джитсу, тхеквондо, хортингу, йоги, дзюдо, жіночого самозахисту, велоспорту, дартсу, шахів та шашок.

 А з 2016 року популяризує та розвиває такі види спорту, як фризбі, воркаут, бойовий гопак. Відповідно до календарного плану, спортивно-масових заходів впродовж року в місті проведено 422 на суму 139 тисяч 300 гривень.

Зокрема, вперше за ініціативи міського голови у 2016 році започаткували Чемпіонат Луцька з дворового футболу спільно з федерацією футболу міста та (72 команди, 642 учасника). Також стартувала загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» в парках та на площах міста, а згодом учасники «зарядки» перейшли в приміщення КЗ «Спорт для всіх» та зал фітнес центру «Інтер Атлетика», яка є генеральним партнером акції (понад 1500 учасників).

Започаткували минулого року і міський фестиваль «Спортивне довголіття – Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Аби покращити матеріально-технічну базу впродовж 2016 року у приміщеннях виконали капітальні та поточні ремонти на загальну суму 1 мільйон 253 тисяч гривень.

Загалом, за словами Наталії Назарук, Луцький центр «Спорт для всіх» є лідером серед міст обласного значення щодо проведеної спортивно-оздоровчої роботи за місцем проживання громадян і відпочинку населення та організації дозвілля жителів міста.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024