Кава на районі: кращі заклади міста для справжніх кавоманів

31 Січня 2017, 18:07
12016 Джерело: Інгосстрах

Більшість з нас не уявляє своє життя без запашної кави. Вона заряджає нас енергією вранці, стимулює діяльність головного мозку та додає сил після безсонних ночей. І звичайно ж, що як не чашечка кави є прекрасним приводом запросити небайдужу нам людину на побачення.

Район.Луцьк відкриває нову рубрику, де ми розкажемо та покажемо найзатишніші місця вашого району, де готують найсмачнішу каву.

 

ЦЕНТР

Кав’ярня «Чорна Королева» (вулиця Степана Бандери, 4)

Для справжніх кавоманів та просто любителів цього напою, кав’ярня «Чорна королева» пропонує  ряд кавових букетів, що задовольнять смак найвишуканішого гурмана та цінителя кави.

Крім смачної кави, тут можна насолодитися також ароматизованими чорними та зеленими чаями, трав’яними сумішами та фруктовими коктейлями, етнічними чаями (ройбуш, лапачо, мате), натуральним гарячим шоколадом.

Для любителів солодкого представлений широкий вибір ексклюзивних шоколадних виробів знаменитої львівської цукерні «Фреска» та кондитерського дому «Шоколін». А ще різноманітні тістечка, східні солодощі (не є винятком і одне з найвідоміших східних ласощів – рахат-лукум), свіжа випічка тощо.

Затишна атмосфера, привітний персонал, помірні ціни, смачна домашня випічка за бабусиними рецептами принесуть вам масу задоволення.

Кав’ярня щоденно працює 8:00 до 21:00.  

 

ГУЩА

Міні-кав’ярня «Coffee Break(вулиця Конякіна, 12Б)

Це особливе місце, наповнене яскравими ароматами кавових зерен і найсмачнішого чаю із кращих плантацій світу.

Тут ви можете насолодитися смачною італійською кавою та безліччю варіацій її приготування.

А якщо зголодніли, вам запропонують перекусити популярними стравами фаст-фуду та поласувати вашими улюбленими тістечками.

Затишна атмосфера кав’ярні «Coffee Break, привітний персонал і якісне обслуговування – головні складові хорошого відпочинку наодинці з самим собою, або у компанії друзів та рідних.

Кав’ярня працює щодня і без перерви з 07:30 до 22:00.  

 

ЗАВОКЗАЛЬНИЙ РАЙОН

Кав’ярня «ZUCCO» (Завокзальний ринок)

Коли тіло потребує ранкового допінгу, а часу на посиденьки немає, нас виручають пересувні та  маленькі кав'ярні, в яких можна купити каву з собою.

Вже більше трьох років  в центрі завокзального ринку на розі між входом в продуктовий критий ринок та «кліткою»  в невеликій кав’ярні «ZUCCO»  можна придбати  каву від луцького виробника Західно-Української Кавової КОмпанії.

Найприємніше те, що в ранкову годину пік чекати довго на тонізуючий напій вам не доведеться – кавові апарати розраховані на 300 чашок в годину.

Сучасне обладнання, смачна бутильована вода, завжди  свіжосмажена кава  гарантують неперевершений смак напоїв, навіть в одноразовому посуді. Тут вам запропонують три різновиди кави на вибір, якщо ви поспішаєте, та ще сім різновидів, якщо можете трішки зачекати. А ще у «ZUCCO» на вас чекають смачні кавові напої: латте, капучино, бомбон, мокко, макіято.

Приємно вряжає і ціна на напої – еспрессо та амерікано тут коштує від 6 грн, капучино від 11грн. Чай можна взяти на вибір: заварений з одноразових пакетів Гринфілд (5грн.), або ж крупнолистовий розсипний, дбайливо розфасований в одноразові пакетики (7грн.)  Влітку холодні напої – те що треба на спекотному ринку: молочні коктейлі, б/а мохіто, глясе, фраппе.

До того ж у магазині можна придбати каву ЗУККО в пачках: мелена в упаковці  75гр., 250гр., 500гр., та упаковка в зернах по 1кг.

Наразі у закладі є два види кави: Strong (купаж робусти, міцна насичена кава, щоб прокинутися вранці)  та  Standart (купаж арабіки, запашна ароматна кава, щоб посмакувати в спокійній атмосфері).

Працює з 8:00 до 16:00 щодня, крім понеділка.




 

Коментарі
31 Січня 2017, 21:36
Дибіли журналюги, не розуміють смак кави, проплатили от і надрукували.
31 Січня 2017, 22:26
У Чорній королеві смачна кава і дуже душевна аура.
31 Січня 2017, 22:52
Якщо там найкраща кава то я льотчик.... <br/>Фу... бе.... <br/>Хлопчина на радянській біля мистецької крамниці і то смачніше робить)))
31 Січня 2017, 23:29
Найкраща кава в Андрія на Лесі Українки біля скверика
01 Лютого 2017, 00:11
Насправді кава буває різна, а от найкращої кави не існує! :) <br/>Майже щодня вже з 10 років п'ю каву в різних кав'ярнях, так що повірте мені.
01 Лютого 2017, 02:02
я про деякі навіть не знала)) дякую за інформацію!
01 Лютого 2017, 13:24
А я ось полюба дійсно гарну італійську каву від GELATTO та щей по 5грн. в андрыя теж не погана, але по 9. Так навыщо платити быльше?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром