Княгининок: водія, який насмерть збив жінку, помістили в ізолятор тимчасового тримання

31 Січня 2017, 15:55
2985

Згідно із висновком наркологічного дослідження, затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, у селі Княгининок, неподалік від Луцька, водій джипа «Субару» збив жінку і втік.

Пізніше стало відомо, що, за словами місцевих, жінка працювала в Княгининівському інтернаті. Водій нібито спробував утекти на позашляховику з місця події.

Спробу втечі водія підтвердили і у секторі ГУНП у Волинській області.

«Автопригода трапилася близько 20 години. За кермом «Subaru Tribeca» перебував 57-річний мешканець райцентру Ківерці. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив наїзд на пішохода, 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю», – зазначають поліцейські.

Внаслідок ДТП жінка загинула на місці. Водій залишив місце пригоди. Згодом, позашляховик правопорушника заблокували інші учасники дорожнього руху та викликали поліцію.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія транспортного засобу затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомив Юрій Угланов, начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.







 

 

Коментарі
31 Січня 2017, 19:19
Ми куди рухаємось, який вирок від трьох до пяти років цьому ,,собаці,,, який пяний , забив людину і втік. Люди просипайтесь, а не то завтра будете ви страждати від таких,,водіїв,,.Сам водій. Моя пропозиція така:пяний за кермом, убив людину і втік-15 років тюрми, конфіскувати автомобіль і права забрати пожиттєво.
01 Лютого 2017, 16:58
В цьому випадку не може бути "або".Наказати.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром