Міські дитсадки – переповнені

31 Січня 2017, 13:07
Фото ілюстративне 1998
Фото ілюстративне

У міські ДНЗ приймають більше дітей, ніж цього вимагає проектна потужність закладів, тож наразі у місті працюють над відкриттям нових садочків.

Попри попередні запевнення чиновників,  у Луцьку переповнені дитсадки. Кільком тисячам маленьких лучан доводиться тіснитись – пише «Четверта влада».

Кількість дітей у багатьох луцьких ДНЗ значно більша за кількість місць. Про це стало відомо із відповіді на запит управління освіти Луцької міської ради.

Кількість місць та кількість дітей, наведені у таблиці, станом на 2017 рік:


 

За словами начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка така кількість дітей свідчить про переповнення дошкільних закладів.

«На сьогодні ситуація така що потребує відкриття додаткових садочків, що і робиться кожного року. В цьому році плануємо ввести в дію ще один садочок. Але тут є також свої нюанси. Справа в тому, що є списочний склад і реальна явка дітей. Ще є більше 300 дітей, яких батьки не віддали в школу, а мали б віддати в перший клас. І тому близько 300 місць зайнято. Тут є багато нюансів і вони потребують окремого розгляду», –  пояснює пан Гребенюк.

Читайте також: «За останні чотири роки з’явилося більш як 800 місць у садочках», – Олег Гребенюк

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024