У місті ловили порушників, які виносять сміття на тротуари

30 Січня 2017, 16:42
2283 Джерело: facebook.com

Вулиці міста знову інспектували, аби виявити порушників благоустрою.

Муніципали на своїй сторінці у Facebook відзвітували про недобросовісних лучан, які виносять сміття на тротуари.

«Упродовж 27-30 січня щодо винесення сміттєвих пакетів на тротуари недобросовісними лучанами перевіряли вулиці: Клима Савура, Задворецьку, Караїмську, Гнідавську, Тополеву, Польову, Крушельницької, Заньковецької, Львівську, Селищну, Тарасову, Мурашко, Вериківського, Кутузова, О. Шума, Балківську, О. Кошового, М. Кривоноса, П. Маха, Потебні, Баранова, Станіславського, Героїв УПА, Вахтангова, Щедріна, Г. Гонгадзе, Лазо, О. Богачука», – йдеться у дописі.

«За результатом проведеного відпрацювання склали 13 протоколів на вул. Тополевій, Польовій, Крушельницької, Тарасова, Вериківського, Кутузова, О. Шума, Балківській, О. Кошового, М. Кривоноса, П. Маха щодо винесення пакетів зі сміттям на узбіччі проїжджої частини за порушення статті 152 КУпАП та передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради» – повідомили муніципали.





Крім того, мешканцям вищезазначених вулиць видали 6 приписів на встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Задля забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста муніципали просять лучан встановити індивідуальні контейнери і попереджають, що продовжуватимуть перевірки.

Коментарі
30 Січня 2017, 23:04
чого це власники приватних будинків мають самостійно купувати,а власники квартир ні? в нас шо сміттєпереробний завод є?!
31 Січня 2017, 21:43
Влада дебілів ставте смітєві баки за свій рахунок так на все ціни підняли за якій х..р я плачу за вивіз смітя не має чим вам м зайнятись депутати штани просиджують нехай думають за благоустрій приватного сектору люди голосували не для цього щоб сидіти в повній ж... влада хай за свій кошт ставить мусорні контейнери
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром