Грушевського: біля фонтана померла людина

10 Жовтня 2015, 12:00
3112

На майданчику біля «Променя» чоловік упав і  знепритомнів.

Сьогодні о 10.10 у службу обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення від пересічних лучан, що біля фонтану перед кінотеатром «Промінь» у Луцьку, неподалік пішохідного переходу, впав і знепритомнів чоловік, повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.  

На виклик одразу ж виїхала карета «швидкої».

Як повідомила старший лікар зміни Світлана Іщук, на місці події наразі працюють медики і правоохоронці. Але вже відомо, що після приїзду «швидкої» були здійснені всі необхідні заходи реанімації. Проте врятувати життя чоловікові не вдалося.

Наразі з’ясовують особу померлого і причину смерті.

Фото із соцмережі
Фото із соцмережі

Фото із соцмережі
Фото із соцмережі

 

Коментарі
10 Жовтня 2015, 23:40
Отак ідеш собі вулицею у справах. взяв і вмер. блядство
12 Жовтня 2015, 02:42
Так дійсно це жахлива смерть Але ще жахливішим є смерть живих байдужих людей в особі двох служб - міліції та комунального відомства, які не змогли між собою розібратись і ця людина просто на очах дітей та дорослих пролежала 3 год. Після дзвінка , чому так. пані міліціонер відповіла ,що комунальна служба сьогодні перевантажена такими людьми , і ось не встигають забрати. Хоча на справді була зовсім інша ситуація. Хай людина спочиває з богом, а от деяким службам, варто подумати як вижити в суспільстві
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром