«Сильні діти»: лучанам показали казкове мистецьке дійство

29 Січня 2017, 14:37
2699

У Палаці культури міста Луцька відбулося закриття виставки «ART Talents collections/Sale-exhibition».
 
Цей мистецький проект, мав благодійний характер, а виручені з продажу картин кошти буде перераховано на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП) у селі Вишнів. Щоденну реабілітацю там зможуть отримувати 15-20 осіб, пише Таблоїд Волині.

Проект створений для допомоги громадській організації «Сильні діти». Впродовж місяця виставку картин доповнювали майстер-класи, виступи, вистави. Проект наголошує на цінності родини і будь-яких проявів творчості. Відвідати низку заходів мали нагоду і діти, і дорослі, обмежень у віці учасників майстер-класів не було.

Кожен охочий міг придбати картини, що припали до душі, впродовж всього періоду дії  проекту. Мінімальна вартість картини становила 1000 гривень. Організатори кажуть, що картини, котрі не продані досі й надалі можна буде придбати в Палаці культури.

Закриття виставки переносили тричі, проте цього разу воно таки відбулося. Кожен охочий зміг відвідати виставу про ельфів, тролів, лепреконів та переглянути емоційну постановку про дівчинку Адел, яка шукала свого батька в «Долині ельфів». На сцені виступали актори творчої студії Наталі Журавльової. Виставу доповнила хореографічна частина від балетної студії «Жизель».

Підтримали проект WW та The Room, партнерами стали Палац культури Луцька, Молодіжна рада Луцька, ГО «Мистецький трамплін».






























 

Коментарі
29 Січня 2017, 18:34
МОЛОДЦІ. Костюми неймовірні. Дійство було Суперове. Треба повчитись Адреналін Сіті як проводити дійства, а то організовують дитячі ранки,а костюми просто ЖАХ.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром