Сестри Тельнюк подарують лучанам оновлену музично-літературну програму

27 Січня 2017, 15:11
1785 Джерело: volynnews.com

Оновлену музично-літературну програму «Дорога зі скла» презентують у Луцьку сестри Галя та Леся Тельнюк.

Вони виступлять у Луцьку 29 січня, повідомляють організатори.

Проект, який не залишить нікого байдужим, побував уже в США, Великій Британії та Канаді. Луцький концерт передуватиме зустрічі проекту з польськими слухачами.

Основу програми складають вірші Оксани Забужко, покладені на музику сестер Тельнюк. Однак, під час концерту сестри також виконають пісню на слова українського письменника Сергія Жадана. Про те, який саме текст автора співатимуть із луцької сцени, сестри не говорять. Тільки обіцяють, що оновлений проект даруватиме ще більше емоцій!

«Дорога зі скла» (музика Лесі Тельнюк) – це музика надії, передана новою українською унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою. 


Нагадаємо, що музичний супровід цього разу складається лише з трьох віолончелей, – вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення.

Як зазначила Оксана Забужко: «Це цілковито новий синтез слова та музики, новий виток у розвитку сучасної музики і не тільки української, а європейської, світової. Вони творять свій Музичний театр Сестер Тельнюк, який рве публіку і при тому – це дуже тонка робота. Їм вдалося сягнути первинних витоків поетичних, співів давньогрецьких муз, які, як у киплячому тиглі нерозривно були пов’язані з голосом і звуком». 

Додаткова інформація: https://www.facebook.com/events/1305739932780317/

Придбати квитки:

  • У касі Палацу культури (12:00-14:00, 17:00-19:00)
  • У касі Волинської філармонії (на Театральному майдані)

Довідка: 067 360 08 01, 099 64 24 872

Захід відбудеться в рамках проекту «Мистецький січень від «стендаЛю». Окрім виступу сестер Тельнюк, в рамках проекту вже показали  виставу за оповіданням та участю Юрія Андруховича «Альберт, або Найвища форма страти».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром