На Стир у Луцьку до рибалок прийшли рятувальники і Червоний Хрест

26 Січня 2017, 22:40
2497

26 січня у місті Луцьку на території заплави річки Стир співробітники ДСНС спільно з представниками ЗМІ, рибоохоронної інспекцій та обласної організації Товариства Червоного Хреста провели інформаційний рейд, під час якого нагадали громадянам, які там рибалили, основні правила безпечної поведінки на льоду та роздали тематичні пам'ятки та листівки.

Під час заходу учасники рейдової групи закликали громадян повсякчас бути пильними: пересуватися кригою тільки переконавшись у її міцності, не збиратися на одному місці, не пробивати поруч багато лунок. Радили завжди мати напоготові засоби порятунку та нагадали, як самотужки вибратися з крижаної пастки, та як врятувати людину, яка провалилася під лід. Про це повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Крім того, представниками обласної організації Товариства Червоного Хреста розповіли рибалкам про основні заходи щодо запобігання переохолодження та обмороження.





 

Коментарі
27 Січня 2017, 03:11
Класний формений одяг в рибоохорони.В одного СИНІ джинси і бушлат з пагонами в іншого шарфік в кольорову клітинку і обоє без рятувальних жилетів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром