Корольова: у квартирах два роки відсутнє опалення

26 Січня 2017, 12:31
1568

Два роки «Луцьктепло» не може вирішити проблему неякісного надання послуг через систему централізованого опалення у будинку на вулиці Корольова, 9.

Про це у депутатському запиті повідомив депутат Луцькради Борис Смаль на пленарному засіданні сесії у середу, 25 січня.

Він розповів, що до нього звернулися громадяни, квартири яких уже два роки не опалюються.

«Протягом двох опалювальних сезонів в помешканнях обох громадян відсутня циркуляція енергоносія в системі централізованого опалення, тому у квартирах низька температура повітря», – розповів депутат.

Він зауважив, що на вимогу мешканців представники ДКП «Луцьктепло» неодноразово обстежували квартири та підтвердили відсутність опалення. Проте жодних дій щодо покращення надання послуг представники підприємства не здійснили.

Відтак депутат звернувся до директора «Луцьктепла» Валентини Малютіної, аби підприємство у найкоротші терміни визначило причини відсутності опалення та дослідило можливість ліквідації вказаної проблеми.

А в разі неможливості депутат просить надати громадянам дозвіл на встановлення індивідуальної системи опалення, оскільки нею користується більшість квартир вказаного будинку.

Крім того, він просить провести для громадян перерахунок вартості послуг централізованого опалення в сезоні 2016-2017 року, відповідно до реально наданих послуг.

Коментарі
29 Січня 2017, 00:32
В будинку на вул.Шевченка,88 теж другий рік взагалі відсутнє опалення. Мешканці 70-ти квартир загартовує вся.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром