Гість із Туреччини розповів лучанам, чим цікава його країна

25 Січня 2017, 15:32
1826

Лучани мали змогу поспілкуватися англійською мовою та дізнатись багато цікавого про Туреччину.

Захід провели в рамках проекту «EnglishOK», який здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа», - повідомляє «Таблоїд Волині».

Цього разу учасники знаходили щось спільне один між одним, потрапляли в неймовірні ситуації, а також спілкувалися з гостем з Туреччини, який з радістю відповідав на усі запитання лучан. Вони отримали чимало неочікуваної інформації про Туреччину та навіть вчилися танцювати турецький народний танець. А ви знали, що Святий Миколай – турок; британці п’ють менше чаю, ніж турки; тюльпани і кава теж родом з Туреччини?

«Мета «EnglishOK» – допомогти лучанам подолати мовний бар'єр, ознайомити з іноземними культурами та заохотити будувати міжнародні зв'язки. «EnglishOK. Туреччина» для мене став особливим, адже на заході були представники надзвичайно різних вікових категорій та трьох різних культур (українці, представник, звичайно ж, турецької культури та американець). Нам, як організаторам, приємно бачити, що люди приходять зацікавленими у тематиці заходу та відкритті до нового, активно беруть участь у всіх вправах. Це мотивує надалі розвивати проект», - поділилася своїми думками про захід одна з організаторок проекту Юлія Піскорська.

За словами організаторів, це був не останній захід «EnglishOK». Кожен охочий ще матиме змогу стати учасником проекту у майбутньому. Для цього потрібно лише Ваше бажання дізнаватись щось нове про світ навколо та 2 години Вашого часу. Організатори будуть раді бачити кожного!

Слідкуйте за новинами та анонсами в групі  ВКонтакті або на Фейсбуці.













 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром