«Недопустимо, щоб діти пили каву у школі», – депутат Луцькради

25 Січня 2017, 13:10
3811 Джерело: krasdor.com.ua

Депутат Луцької міської ради Сергій Була вважає, що потрібно заборонити адміністрації шкіл встановлювати кавові автомати на території навчальних закладів.

Про це він заявив на пленарному засіданні сесії міськради у середу, 25 січня.

Він зауважив, що в мережі з’явилася інформація про те, що у гімназії №4 встановили кавовий автомат.

Депутат вважає, що міський голова Микола Романюк повинен втрутитися та заборонити нововведення, оскільки кава – шкідлива для здоров’я дітей.

«Я вважаю, що це недопустимо, щоб діти пили каву в школі. Бо є різні думки щодо того, як впливає кава на дитячий організм», –  зауважив Сергій Була.

 

Софія СІЧКУН

Коментарі
25 Січня 2017, 15:13
Що значить - "шкідлива для здоров`я дітей"? Комусь і цукор не просто шкідливий, а небезпечний, комусь - злакові, молочні продукти. Не продавати булочки? Хліб? Каші?!
25 Січня 2017, 16:24
Правильно! Тому що пиво для дітей є кориснішим. Саме для цього поряд з педколеджем та гімназією відкрили ще один карабас. Пийте дітки пиво!
25 Січня 2017, 16:52
Я вважаю це зайве дітям, Поставте в учительській як вже так не можете без кави . Тут багато нюансів: і шкідливо школярам (напій невідомого походження, де санстанція), потім буде непереливки всім і їдальні, і вчительці, і директору., Це зайва неконтрольована трата грошей дитиною, це іштовханина біля цікавої новинки на переврві зайва розвага, іт.д. Кавомату в школі НЕ місце.
25 Січня 2017, 17:07
Перш за все нехай проведуть виховні роботи з учнями,щоб старшокласники не ображали менших,що зачасту в гімназії спостерігається.Нікому головне до цього діла немає.
26 Січня 2017, 23:43
Це гроші заробляє директор гімназії - бізнес .Що тут не ясно.Бабло відмиває.Скоро пиво і водочку будуть продавати, а чого.Лікарі бізнес мають,аптеки відкривають, а вони торгові точки.Нащо розумні діти.Головне, диплом куплять, і діток своїх до себе візьмуть,учити інших діток.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром