Члена виконкому, який представляє міські ОСББ, пропонують замінити на більш гідну кандидатуру

25 Січня 2017, 12:46
2190

Депутати Луцької міської ради вважають, що збільшувати чисельність виконавчого комітету не варто, натомість члена виконкому Романа Бондарука можна замінити іншим представником від ОСББ.

Про це йшлося на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 25 січня.

Депутат Луцькради Петро Бойко представив проект рішення, який рекомендував міському голові Миколі Романюку включити до складу виконавчого комітету представника ГО «Рада голів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Луцька».  

Зокрема, він зауважив, що до організації уже входить 47 голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, ще 15 голів подали заяви на вступ до ГО.

Відтак, члени організації вважають, що їх представник має увійти до виконавчого комітету, аби представляти інтереси міських ОСББ у раді. На посаду члена ОСББ пропонують Валерія Корпача, який очолює ОСББ на Карпенка-Карого, 9.

Натомість депутат Луцькради Микола Федік зауважив – у виконкому уже є представник міських ОСББ  – очільник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук. Тому вважає, що «роздувати» кількісний склад виконкому не варто.

 «Далі об’єднаються ще 15 ОСББ і також захочуть включити свого представника. А потім підприємці скажуть – нам треба представника від легкої промисловості, від тяжкої промисловості і так далі», – констатував депутат.

Проти розширення виконкому виступив і Сергій Була. Він вважає, що коли людина, яка є представником від об’єднань співвласників, не виконує своїх обов’язків, то її можна замінити.

«Ми не можемо включати всіх голів спілок ОСББ. Яка спілка найбільша – ту людину і брати у виконком. Якщо не можуть розібратися між собою – замінити одну людину на іншу», – зауважив депутат.

Підтримав колегу і Тарас Шляхтич, він переконаний, що коли є потреба, то члена виконкому Романа Бондарука можна замінити людиною, яка б задовольнила представників ОСББ.

«Зараз йде мова про збільшення чисельності комітету. Ми можемо розмовляти про заміну представника ОСББ, якщо до нього є недовіра. Проте збільшувати чисельність ми не бачимо потреби», – зазначив депутат.

У підсумку депутати не підтримали проект рішення.

 

Софія СІЧКУН

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром