Луцькрада зекономила 23 тисячі гривень на купівлі мулососа

24 Січня 2017, 16:17
1691 Джерело: desfundare-canalizari.ro

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» придбало пристрій для очищення каналізаційних мереж за 2 мільйони 477 тисяч гривень.

Про це йшлося на засіданні бюджетної комісії міськради у вівторок, 24 січня.

Здійснювали покупку техніки спеціалізованого призначення з очікуваною вартістю 2,5 мільйони гривень через систему «ProZorro».

Читайте також: Економія по-луцьки: скільки заощадило місто завдяки системі «ProZorro»

Участь у торгах зголосилися взяти два учасники - ТзОВ «Бюро науково-технічних та економічних досліджень та послуг» (БНТЕД) та ТОВ «Торговий Дім Будшляхмаш».

Цінова пропозиція «Будшляхмашу» виявилася економічно вигіднішою – необхідну техніку товариство погодилося надати за 2 мільйони 477 тисяч гривень,  що дозволило зекономити місту 23 тисячі гривень.

Наразі «Луцькводоканал» уже виплатив за пристрій 1 мільйон 860 тисяч 19-тонний вантажний автомобіль марки МАЗ 5340B2 з італійським насосним обладнанням прибув до Луцька. Зараз він знаходиться на підприємстві за адресою вулиця Січова,16.

Проте підприємству необхідно здійснити другий транш виплати у розмірі 617 тисяч гривень. Ці гроші мають виділити «Луцькводоканалу» на пленарному засіданні сесії міськради.

До слова, купити мулосос вдалося тільки з четвертого разу, оскільки тричі на участь у торгах подавалося менше двох тендерних пропозицій.

Софія СІЧКУН

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром