Лучани дивилися фільм про Волта Діснея англійською мовою

23 Січня 2017, 23:12
1930

Недільний вечір 22 січня лучани мали змогу провести в кав’ярні "Цукерня" за переглядом фільму про життя видатного мультиплікатора Волта Діснея – "Мрійник" ("Walt before Mickey") 2015 року режисера Хоа Ле.

Захід проводився в рамках проекту "EnglishOK", що здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО "Молодіжна платформа", – повідомляють організатори заходу.

"EnglishOK movie – це кіноперегляди мовою оригіналу з субтитрами, як ще один спосіб вивчення англійської мови – і цікаво, і корисно. Ми вирішили присвятити вечори переглядів фільмів історіям про відомих особистостей для того, щоб надихати гостей прикладами з життя людей, які мали успіх, не здавалися і досягали своїх цілей. Тому ми почали сезон кінопереглядів з фільму під назвою "Walt before Miсkey" про Волта Діснея. Показ кінострічки відбувався в кав'ярні "Цукерня", де атмосфера була дуже затишною і сприяла тому, що учасники могли повністю захопитися фільмом і переживати історію життя Діснея разом з ним. Судячи з відгуків, всі лишилися задоволені, і ми радо будемо продовжувати кінопокази від EnglishOK Movie. Запрошуємо усіх охочих долучатися", – розказує про подію одна з організаторів проекту Катерина Білохвіст.

Картина "Walt before Mickey" розповідає про ранні роки творчості Волта Діснея. У цій стрічці не показані найвидатніші моменти життя мультиплікатора – там можна побачити становлення видатної людини, як він досяг своїх висот, скільки зусиль доклав та що пережив перед тим, як до нього прийшла слава. Цей фільм хоч і має недоліки, але показує, що для того, щоб внести свій вклад в історію, потрібно багато працювати.

Після перегляду стрічки глядачі мали змогу поділитися своїми враженнями та пройшли невеличкий тест на уважність від організаторів заходу.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром