Волонтери привітали дочку Героя з восьмиліттям

22 Січня 2017, 11:15
1905

Небайдужі подарували Вікторії Скворцовій солодощі та набір для малювання, про який мріяла дівчинка.

Про це у Facebook повідомив координатор проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

«Сьогодні 8 рочків виповнилось Вікторії Скворцовій! Вона дуже мріяла на День Народження отримати художній набір. Ми зауважили, що чим реальніше і щире побажання дитини, тим більше людей хоче долучитись. Дуже приємно, що аж від 3-х небайдужих людей і 2-х спілок Вікторія отримала і ще доотримає невдовзі дарунки. Коротко ми хочемо про них розповісти», – написав Руслан Теліпський.

Зокрема, набір аркушів, дитячий мольберт, фарби і інші необхідні аксесуари подарували дитині подружжя Іванка та Богдана з дітками. Також великий пакунок потрібних речей і великого мольберта для майбутнього художника приготувала команда друзів з Фабрики Святого Миколая.

Керівники The ROOM дизайн-студії приготували для дитини сертифікат на п’ять безкоштовних занять в їхній студії, і з подальшими літніми пленерами на природі.

«Луцький активіст Володимир Бут-Гусаїм бере персональний патронат до цієї дитини, і в разі потреби прикладе усі зусилля, щоби з початку навчального року осінню записати Віку у повноцінну художню школу. А влітку допомогти у відпочинковому дозвіллі на Шацьких озерах, щоб мама з Вікусею та молодшою сетричкою Мартою нарешті втілили давнішу мрію родини – побувати на славнозвісному озері Світязь», – зазначено у дописі.

Подарунки від себе і своєї доні Стефанії приготувала і сестра бійця АТО Віра, яка завітала разом з волонтерами, щоби спільно привітати іменинницю. Крім того, Віра доробить ще й персональну ляльку, а Стефанія ще написала лист для дитини. А Неоніла з Києва та Ольга зі Швеції переслали для дівчинки 3D-пазли та солодощі.

Детальніше про Віку та про її вітчима Сергія Помінкевича, що загинув на фронті влітку 2014 року в Іловайському «котлі», можна прочитати тут.










 

Довідково

Сергій Помінкевич загинув 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла так званим «Зеленим коридором» на дорозі поміж села Новокатеринівка та хутора Горбатенко. 2 вересня 2014 року його тіло разом з тілами 87 інших загиблих привезли до запорізького моргу. Тимчасово бійця похованали на цвинтарі міста Запоріжжя, як невпізнаного героя. Був упізнаний за тестами ДНК. Наразі Сергій Помінкевич похований у селі Забороль Луцького району.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром