Проїзд у луцьких маршрутках подорожчає в лютому

20 Січня 2017, 16:25
3611

У лютому міська влада може затвердити нову вартість проїзду у громадському транспорті Луцька. 

Про це заявив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко, - повідомляє Вголос.

Сергій Григоренко відзначив, що зараз триває етап попереднього обговорення.

«Перевізники подали нам свої розрахунки вартості проїзду. Ми їх вивчаємо. Я не можу точно сказати, якою буде вартість проїзду у маршрутках Луцька. Це може бути як і 3,5 гривні, так і 4 гривні, і 4,5 гривні. Також ці розрахунки має вивчити антимонопольний комітет. Потім буде круглий стіл у міській раді навколо вартості проїзду. А вже після цього виконком прийматиме рішення. Орієнтовно це буде у лютому. Десь через місяць», - повідомив посадовець.

Також заступник міського голови Луцька розповів про те, що вартість проїзду у тролейбусах теж може вирости. Причина цього – зростання вартості електроенергії у 4 рази для підприємства електротранспорту. Сергій Григоренко не зміг точно спрогнозувати, наскільки виросте проїзд у тролейбусах, сказавши, що це питання теж вивчається.

Коментарі
20 Січня 2017, 20:53
Зажираються тварини коли вже в горлі стане щось або заворот кішок в них случіться не влада а посміховисько
20 Січня 2017, 23:50
Чому б не поновити маршрутні таксі з зупинками на вимогу, комфортними сідіннями і кількістю пасажирів не більше, ніж є місць для сідіння. Зробити їх дорожчими, бажаючі знайдуться.
21 Січня 2017, 21:35
Ну це буде занадто.не було б вигідно так за тендери не воювали. Не заробляють вони смішно таке читати ((((.про людей хоть трішки думаєте.
22 Січня 2017, 22:30
Та як вони вже дістали з тим своїм щорічним ниттям про подорожчання. Бідні вони такі нещасні, все в них на збиток. Та хрін там, заробляють нормально, аж дуже непогано. Причому всі - і власники і водії собі на кишеню. А сервіс ніякий, скільки разів аж писка ледь не бив тим культурним перевізникам за їх "культуру перевезення". І ще ціни вони, паскуди, піднімати будуть? І для прикладу: у Львові проїзд 4 грн., але місто більше за наше у 5 разів, відповідно й проїзд більший. Куди Луцьку до Львова. Пацани, ви що і про що? Зовсім знахабніли, бариги кончені???
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром