«БезГрішні»: лучанам презентували виставку картин для дорослих

20 Січня 2017, 15:39
5041

У четвер, 19 січня, у приміщенні Галереї мистецтв Волинської спілки художників відбулася презентація розмальовок для дорослих під назвою «БезГрішні».

Як пише «Таблоїд Волині», на виставку робіт луцької художниці Марічки Островської зібралися люди абсолютно різного віку. Цей факт переконав авторку у правильності своїх тверджень про природність тілесної теми та її зрозумілість для усіх людей.

Відверті картини художниця оформила на тлі хоругв, аби ще більше підкреслити синтез духовної і тілесної любові. Авторка розповідає, що на них закарбовані не просто окремі сексуальні сцени, а постійне циклічне перетворення тілесної та духовної любові.

«Це ж те, чим кожен з нас займається, те, що кожен із нас безумовно розуміє. Саме тому я вважаю, що у цьому немає нічого сороміцького, нічого забороненого», – переконує Марічка Островська.

На відверту виставку завітала й мама авторки. Вона також вважає обрану тему природною, а картини Марічки – особливими та неповторними.

В майбутньому художниця планує видати свої картини як антистресову розмальовку для дорослих. А гості виставки вже зараз запевняють, що таке видання матиме шалений успіх.

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО






























Коментарі
20 Січня 2017, 20:37
Що страшно?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром