Гравці «Волині» дали майстер-клас школярам

07 Жовтня 2015, 18:24
4687

Федерація футболу України задля фізичного розвитку дітей організувала національний проект «Відкриті уроки футболу».

Новий сезон проекту «Відкриті уроки футболу» в Україні стартував наприкінці вересня. Сьогодні, 7 жовтня, такий захід відбувся на стадіоні «Авангард», повідомляє Таблоїд Волині.

У його рамках у різних регіонах України ФФУ спільно з Департаментом у справах дітей МВС проводять спортивні заходи. Цим спортивним заходом стартували початок «Відкритих уроків футболу» у Луцьку. На найбільшій арені області зібралися учні 23 шкіл, аби спільно зі своїми вчителями фізкультури, членами Федерації футболу України, гравцями ФК «Волинь» на чолі з тренером Віталієм Кварцяним поганяти м’яча.

«Я сьогодні побачив велике бажання наших дітей бути активними та робити правильні рухи з м’ячем. Це дуже позитивно. Коли треба починати займатись футболом? Ну це у всіх дітей по різному: хто у 8 місяців пішов, хто у 9. От як тільки дитина пішла, одразу треба давати м’яч. Це залишає в дітей позитивні враження, їм згодом буде подобатись контактувати з цим предметом. Зараз ми набрали дітей шести- і семирічного віку на футбольну секцію. Дітки займаються у школі № 15 тричі на тиждень», ‒ розповів головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

Перед грою у футбол із зірками футбольного клубу діти провели розминку з тренерами та вчителями фізкультури. Та, звичайно, найбільше емоцій та радості школярі отримали завдяки майстер-класу від Івіци Жуніча, Романа Никитюка, Міхи Горопевшека та Віктора Хомченка.

Своєю чергою співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Луцького МВ УМВС України у Волинській області проводили з учасниками заходу профілактичні бесіди.

«У рамках цього проекту діти грають у різноманітні ігри, футбол. Ми розповідаємо їм про роботу міліції. Крім того, популяризуємо серед дітей здоровий спосіб життя, ввічливе ставлення один до одного та недопустимість вчинення будь-яких кримінальних чи адміністративних правопорушень», – повідомив оперуповноважений луцького міського відділу Євгеній Ковальчук.

На стадіоні зібралися учні 6-7 класів з 23 луцьких шкіл
На стадіоні зібралися учні 6-7 класів з 23 луцьких шкіл










 

Коментарі
08 Жовтня 2015, 18:47
кварцяний продався Палиці і тепер на будь яке його прохання провести якийсь захід на стадіоні завжди отримуватиме добре, навіть якщо прийдеться перенести футбол заради заходу Палиці, знаєте ж що кварцяного дописували в списки укропу, ще б трохи і не встиг би добратись до цього зеленого корита
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром