У Луцькій райлікарні відкрили нове пологове відділення

20 Січня 2017, 11:38
9326 Джерело: volynpost.com

У Луцькій центральній районній лікарні після ремонту відкрили пологове відділення. Вартість робіт становила 1,5 мільйона гривень.

Урочисте відкриття оновленого відділення відбулося в четвер, 19 січня, пише ВолиньPost.

Участь у заході взяли голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, голова Луцької райадміністрації Ігор Ярмольський, голова Луцької райради Валентин Приходько, начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк та головний лікар Луцької ЦРЛ Сергій Коновал.

Ремонт частини пологового відділення тривав близько 6 місяців та коштував приблизно 1,5 мільйона гривень, однак результат виконаної роботи дуже порадував владців.

Зокрема голова Волинської ОДА Володимир Гунчик відзначив не лише високотехнологічне обладнання, яке встановили в лікарні, а й якість виконаного ремонту. Після огляду кабінетів він навіть звернувся до представника компанії, яка здійснювала ремонт у лікарні з пропозицією попрацювати ще на кількох об’єктах, зокрема, амбулаторіях сімейної медицини.

Водночас Гунчик наголосив, що після успішного ремонту у Луцькій ЦРЛ треба подбати й про інші заклади, такі як Волинська обласна клінічна лікарня чи вузлова лікарня у Ковелі.

Медперсонал лікарні продемонстрував нове обладнання, яке встановили у відділенні, зокрема, для реанімації та підтримання життєдіяльності новонароджених.

Зауважимо, що пологове відділення нараховує 25 ліжкомісць, в які входять місця у відділенні патології та гінекології.





















 

Коментарі
20 Січня 2017, 16:24
а чого вони червону стрічку перерізали? треба було пуповину перерізати! так було б символічніше!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром