Вільні площі під будівництво у місті хочуть надавати на умовах конкуренції

18 Січня 2017, 18:34
1780 Джерело: lutskrada.gov.ua

Вільні земельні ділянки для будівництва багатоквартирних будинків пропонують надавати забудовникам на конкурентних засадах.

Про це говорили у середу, 18 січня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Відповідний проект рішення підготував депутат Луцькради Андрій Покровський. Помічник обранця громади Андрій Маруняк зауважив, що право оренди земельних ділянок державної та комунальної власності у такому разі зможе отримати лише той, хто витримає конкуренцію.

Крім того, у проекті рішення зазначили, що половину суми від виручених за торги коштів, планують використати на розвиток «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки».

Підтримка цього рішення, на думку автора проекту, дозволить забезпечити прозорість прийняття рішень Луцької міської ради з питань проведення земельних торгів (аукціонів) з набуття права оренди земельних ділянок для будівництва багатоквартирних будинків.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром