Лучанам покажуть комічний трилер з Остапом Ступкою

03 Березня 2017, 12:00
1633

До Луцька приїдуть відомі актори Остап Ступка, Костянтин Костишин та Катерина Кістень, які зіграють головні ролі в комедії італійського майстра Альдо Ніколаї «І тільки смерть розлучить нас».

Це вистава на дві дії українською мовою, над якою працювали продюсер Олег Шпанчук, режисер-постановник Валерій Астахов та художній керівник Євген Паперний. Театральна постановка здивує глядачів несподіваним сюжетом, майстерною грою артистів та тонким італійським гумором.

Єва – фатальна жінка в повному розумінні цього слова: розумна, чарівна, пристрасна і заповзятлива. Про таку жінку таємно мріє кожен чоловік. І Бруно пощастило познайомитися з Євою.

Але герой ще не підозрює, що його чекає ... Ця штучка проведе бідолаху по всіх колах пекла  –  через автомобільну аварію і травматологічну клініку, в'язницю і божевільню. Вона ввіллється в життя Бруно до кісток мозку, і все це через ретельно спланований проект вбивства. Адже у Єви є законний чоловік – стриманий і мудрий Маріо, який заважає особистому щастю коханців. План вбивства стає більш досконалим із кожним днем…

Дізнатися розв’язку комічного трилера можна 4 березня о 18:00 в Палаці культури.

Квитки продаються в касі Палацу Культури та в касі Драмтеатру. Телефони для довідок: 0956101194 та 72 54 60.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром