Чому працівники «Ласки» одразу не поїхали забирати агресивного пса

15 Січня 2017, 17:44
1987

Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук прокоментувала відмову відловлювати бездомних псів і розповіла, що агресивних собак вже зловили.

Про це Богдана Новарчук написала на своїй сторінці у Facebook. 

Жінка написала, що собаку породи алабай вже спіймали. Також, директорка притулку нагадала, що офіційний графік роботи працівників з 9:00 до 18:00. Субота і неділя, за словами Богдани Новарчук - вихідні і бюджетом не передбачені нічні виклики, чи виклики у вихідний.

1

«Все це робиться на волонтерських засадах заступником або директором. Щодо виклику про собаку породи Алабай - ми приїхали не відразу, оскільки на зміні працював сторож, якого щойно взяли на роботу, людина просто не зорієнтувалась і злякалась турбувати керівництво у святковий день. Йому провели роз'яснювальну роботу щодо таких нагальних інцидентів», - пише начальниця притулку. 

«Пані, яка зверталась могла на пряму зателефонувати до мене чи до заступника і проблему вирішили б негайно за лічені секунди. Не було ще такого свята у році, щоб я і заступник не працювали чи то Різдво, чи то Новий рік, ми ніколи не відмовляємо щодо екстренних випадків, тому і щодо даного питання теж оперативно, як тільки стало відомо про подію, приїхали і не важливо хто нам телефонує двірник чи заступник міського голови - ми завжди виїжджаємо. Людське життя понад усе», - додала Богдана Новарчук.

Коментарі
15 Січня 2017, 22:58
керівництво, якого співробітники бояться ? Викрутились !
16 Січня 2017, 13:56
А ця магнатка Дана одержала вже мільйон на будівництво притулку і все на цьому крапка.Спішить і падає,кі собаки? Вони геть непотрібні їй ,люди нікому непотрібні, а собаки.Вона вже в у теплих краях ,напевно, ще не повернулась
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром