Луцькі медики співпрацюватимуть з поляками

14 Січня 2017, 10:10
1729

Працівники медичної сфери обмінюватимуться із закордонними колегами досвідом і вчитимуться новітнім методикам надання меддопомоги.

12 січня, в рамках візиту до Луцька представники делегації Бартошицького повіту (Польща) відвідали Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – інформують на сайті Луцькради.

До закладу завітали староста Бартошицького повіту Войчєх Прокоцкі , директор повітової лікарні в Бартошице Славомір Вуйчік, директор рятувального відділення лікарні в Бартошице Войчєх Стефаняк та Малгожата Ядчак – адміністратор захисту інформації повітової лікарні в Бартошице.

З іноземними гостями зустрілися начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук та головний лікар закладу Олег Куц. Представники делегації ознайомилися з роботою центральної оперативної диспетчерської. Крім того, сторони підписали угоду про співпрацю, у якій передбачено заходи щодо взаємного обміну досвідом, навчання медичного персоналу новітнім методикам надання меддопомоги в екстрених випадках, європейськими алгоритмами порятунку життя тощо.

Реалізація сумісних проектів разом з колегами з Польщі дозволить підвищити якість системи безпеки та медицини катастроф для громади міста та області.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром