«Волвест груп» запроваджує «Годину для розвитку дитини»

12 Січня 2017, 11:12
2644

У січні 2017 року інвестиційна група «Волвест груп» запровадила захід для жінок-працівниць усіх компаній, що входять до складу групи – «Година для розвитку дитини».

Він запроваджений для жінок, що працюють в офісі з 9:00 до 18:00 п’ять днів на тиждень, і в кого є хоча б одна дитина віком до 14 років. Таким чином, щовівторка працююча мама має можливість присвятити одну годину для розвитку своїх дітей, провести з ними час із користю, допомогти із навчанням та приділити більше уваги, при цьому їй не потрібно відпрошуватись чи писати заяву.

Це дозволить мамам вивільнити додатковий час, а дітям отримати ще трішки материнської уваги та тепла. Таким заходом інвестиційна група «Волвест груп» підкреслює, що сімейні цінності є однією з основ успішного бізнесу.     

«Наша корпоративна культура спрямована на підтримку сімейних відносин. Щороку ми проводимо спартакіаду, в якій беруть участь сім’ї наших працівників, організовуємо поїздки, до яких теж можуть долучатись члени сімей. Тому ми лояльно та з розумінням ставимось до наших працівників і хочемо підтримати працюючих мам, оскільки поєднувати роботу та домашні турботи непросто», – зазначила Валентина Кушнірук, генеральний директор «Волвест груп».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром