Депутати планують поки не купувати автобус для поїздок школярів

11 Січня 2017, 11:30
2126 Джерело: firtka.if.ua

Обранці громади хочуть зняти 3 мільйони гривень на купівлю автобуса для Палацу учнівської молоді та поки що виділити 500 тисяч гривень на нерегулярні перевезення школярів.

Про це йшлося у середу, 11 січня, під час засідання «бюджетної» комісії.

Нагадаємо, у міськраді планували купити автобус, яким би користувалися творчі колективи Палацу учнівської молоді, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл. Втім, члени «бюджетної» комісії поставили під сумнів таке рішення.

Зокрема, депутат Борис Смаль зауважив, що сума, яку планують витратити на купівлю автобуса – необґрунтована. Крім того, лишається незрозумілим, скільки коштів пізніше доведеться витрачати на утримання цього транспортного засобу.

Натомість депутат Григорій Пустовіт запропонував не купувати новий транспортний засіб, а використати лізингові автобуси, які знаходяться у ЛПЕ. Проте Сергій Була не підтримав пропозицію своїх колег. На його думку, на потреби дітей необхідно придбати хоча б один безпечний і надійний транспортний засіб.

У підсумку голова комісії Павло Данильчук порадив наразі не виділяти ці кошти на купівлю автобуса, а довивчити питання і повернутися до нього під час перерозподілу бюджету.

За словами Данильчука, якщо і треба купувати транспортний засіб, то не лише на потреби Палацу учнівської молоді, а загалом для освітніх закладів. Поки новий автобус не придбають, з бюджету планують виділити 500 тисяч гривень на нерегулярні перевезення школярів.

Члени комісії підтримали таку пропозицію більшістю голосів. Остаточне рішення обранці громади прийматимуть під час сесії міськради.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром