Чому із дворів на 33-му районі не вивозять сміття

11 Січня 2017, 10:45
Проспект Соборності, 30 2512
Проспект Соборності, 30

Після Різдвяних вихідних контейнери для збору сміття у дворах будинків по проспекту Соборності та вулиці Кравчука переповнені сміттям. Мешканці району змушені залишати сміття біля баків, через що прибудинкові території стають схожими на такі собі сміттєзвалища.

Щоб з’ясувати причини такої кількості сміття на 33-му районі, Район.Луцьк звернувся за коментарем у товариство «М.Ж.К.», яке займається вивезенням відходів на цій території. Ситуацію прокоментував директор підприємства Валерій Ковалюк. Виявляється, сміття не вивозили тому, що гідравліка сміттєвозів не витримала різдвяних морозів.

«Ви, напевно, пам’ятаєте, які морози були на свята. Конструкція сміттєвоза така, що всі операції здійснюються за допомогою гідравліки, яка іде по трубках діаметром 8-10 міліметрів. При таких морозах масло задубіло. Машину ми завести змогли, а з гідравлікою нічого не вдалося зробити. Позавчора ми домовилися з тролейбусним управлінням і там розігріли машини», – розповів директор товариства «М.Ж.К.».

Також він додав, що сміття уже почали вивозити.

«Сміття уже вивозиться. Думаю, що сьогодні ми повністю завершимо вивезення сміття і будемо працювати в нормальному режимі», – зазначив Валерій Ковалюк.

 

Олександр РОГАЛЕВИЧ

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром