Лучанин купив хліб із «сюрпризом»

11 Січня 2017, 09:14
3478 Джерело: vsn.com.ua

Лучанин купив у гіпермаркеті хліб, у середині якого виявив темну речовину невідомого походження.

Хліб під назвою «Домашній» випечений на луцькому підприємстві «Західторгхліб», що випускає хлібобулочні вироби  під відомою торговою маркою «Кічкарівка». Про це у Facebook написав користувач Serg Tk, – повідомляє «Волинська служба новин».

«Кічкарівська хлібопекарня для мене вмерла», – зазначив він.

«Моя малеча вже два шматки змолола. Навіть не знаю що це, мазут якийсь, сподіваюсь, а не… Дав активованого вугілля. Спостерігаю», – пише Serg Tk.




Чоловік попросив прокоментувати ситуацію на сторінці кічкарівської хлібопекарні у Facebook. Реакція виробника не забарилася.

«Доброго дня, пане Сергію! Приносимо вибачення за неприємну ситуацію, що склалась із купленим хлібом. Ми прийняли до уваги ваше повідомлення і проводимо розслідування. Але не варто копіювати фото у кожній новині на сторінці. Велике прохання надалі з цього приводу писати у приватних повідомленнях.  Дякуємо за небайдужість», – написала представник виробника Наталія Слюсаревська.

Коментарі
11 Січня 2017, 11:59
оце-то новина! Я в теремнівському хлібі знайшла запечений клубок опаришів - і хай мені спеціалісти не розказують як і скільки разів пересівається мука, бо не полінувалася - роздерла той клубок сірником і не треба було мікроскопа, щоб побачити як вони один від одного відділялися, невеличкі такі десь на 1,5 см.
12 Січня 2017, 01:56
смачного!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром