Навчальні заклади міста отримали нову комп’ютерну техніку

10 Січня 2017, 17:04
1841 Джерело: lutskrada.gov.ua

Наприкінці 2016 року з державного бюджету України надійшла субвенція у сумі три мільйони гривень, які спрямували на покращення матеріально-технічної бази закладів освіти міста Луцька. За ці кошти придбано нову комп'ютерну техніку для десяти шкіл та усіх ДНЗ міста.

У вівторок, 10 січня, у конференц-залі департаменту ЦНАП відбулася зустріч народного депутата України Ігоря Лапіна із міським головою Миколою Романюком, депутатами міської ради Віктором Ящуком, Миколою Романюком та керівниками загальноосвітніх і дошкільних закладів Луцька з метою передачі придбаної техніки навчальним закладам. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

Мер міста привітав усіх присутніх із новорічно-різдвяними святами та побажав, щоб у 2017 році усі заплановані проекти успішно втілювалися у життя.

«Сьогодні ми маємо дуже приємний привід для зустрічі, адже завдяки сприянню народного депутата Ігоря Лапіна вдалося отримати кошти із держбюджету та суттєво покращити матеріально-технічну базу наших шкіл та садочків. До цієї ініціативи долучилася й міська влада, виділивши з місцевого бюджету 90 тисяч гривень», – наголосив він.



Начальник управління освіти Олег Гребенюк додав, що для закладів освіти закупили 70 мультимедійних проекторів, 5 ноутбуків, 5 відеокамер, багатофункціональні пристрої, ксерокси. Окрім цього, дитячі садочки отримають нові холодильники та холодильні камери, електросковорідки та електром’ясорубки, пральну машину.


У свою чергу, народний депутат України Ігор Лапін зазначив, що залучення коштів із державного бюджету — це результат тісної взаємодії влади міста Луцька та депутатського корпусу Верховної Ради України. Також нардеп додав, що і надалі підтримуватиме такі важливі ініціативи, аби луцькі діти мали можливість здобувати якісну освіту.


Директор КЗ «Луцький НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів №10-професійний ліцей Луцької міської ради» Олег Михальчук висловив подяку міському голові Миколі Романюку та народному депутату Ігорю Лапіну за отриману техніку, яка дасть можливість школярам повноцінно навчатися та отримувати ґрунтовні знання.

Насамкінець Микола Романюк додав, що у проекті бюджету міста Луцька на 2017 рік велику увагу приділено впровадженню енергоефективних технологій у закладах бюджетної сфери, у тому числі й у закладах освіти.

«У 2017-2018 роках буде проведено повну тепло- та енергомодернізацію у 40 бюджетних закладах Луцька», – наголосив він.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром